Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/5/8/5867d9a0-bd7d-4d69-a5f5-69a676dd326e/veganskehody.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Vegánsky deň s 50% zľavami - Vegánske hody

Vegánsky deň s 50% zľavami

Vegánsky deň s 50% zľavami je po minuloročnom úspechu opäť tu! Už v stredu 2. novembra sa tak po celom Slovensku môžete tešiť na vybrané vegánske špeciality za polovičné ceny!

Zapojiť sa môžu reštaurácie, obchody, ale aj kaviarne, a akcia platí počas celého dňa. Všetky zapojené prevádzky nájdete aj s ich ponukou a cenami na našej prehľadnej Vegánskej mape Slovenska. Stačí len kliknúť, vybrať si, a v stredu 2. novembra vyraziť do ulíc loviť vegánske lahôdky!

Akciová ponuka platí len počas stredy 2. novembra na uvedených prevádzkach/eshopoch v uvedenom čase a na uvedené produkty. Pod vegánskou mapou nájdete aj kompletný zoznam prevádzok a na samotnej mape si môžete jednotlivé druhy prevádzok aj filtrovať.

V prípade, že by ste na ktorejkoľvek prevádzke na problémy spojené s ponukou, neváhajte nás kontaktovať na info@veganskehody.sk

Ak vás naša ponuka oslovila, pridajte sa k našim podporovateľom a podporovateľkám, vďaka ktorým môžeme takéto akcie organizovať pravidelne!

Zoznam zapojených prevádzok priebežne aktualizujeme. Ak sa chcete zapojiť so svojou prevádzkou, registrovať sa môžete priamo TU.

Kompletnú ponuku a Vegánsku mapu Slovenska nájdete tu: https://www.veganskehody.sk/vegansky-den-2016/

ZDIEĽAŤ